| |

VerySource

 Forgot password?
 Register
Search
View: 5|Reply: 5

Ask: My VC window only has one closed X, there is no maximization and minimization, how to set it to maximize it

[Copy link]

1

Threads

1

Posts

2

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
2

 China

Post time: 2020-3-10 15:00:01
| Show all posts |Read mode
consult:
My VC window only has one closed X, and there is no maximization and minimization. How can I set it to maximize and minimize it?
Thank you!
Reply

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

3

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
3

 China

Post time: 2020-6-2 15:00:02
| Show all posts
When creating a project, in the wizard, select the maximize box and minimize box in the user interface section.
Reply

Use magic Report

0

Threads

4

Posts

2

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
2

 China

Post time: 2020-6-26 13:15:01
| Show all posts
When creating a dialog box, choose ご maximize and minimize
Reply

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

3

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
3

 China

Post time: 2020-6-27 10:00:01
| Show all posts
In PreCreateWindow (CREATESTRUCT&cs), modify the attributes of cs.
See the structure of CREATESTRUCT
cs.style attribute

I believe you can find it.

good luck
Reply

Use magic Report

1

Threads

3

Posts

4

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
4

 China

Post time: 2020-7-2 12:45:01
| Show all posts
The appearance of dialog properties
Just select TRUE for the Minimize Box and Maximize Box attributes,
I don't know if the landlord wants this
Reply

Use magic Report

1

Threads

6

Posts

5

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
5

 China

Post time: 2020-7-4 00:15:01
| Show all posts
PreCreateWindow(CREATESTRURE&cs) in MainFrame
Add cs.style|=WS_MAXIMIZEBOX|WS_MINIMIZEBOX;
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Contact us|Archive|Mobile|CopyRight © 2008-2020|verysource.com ( 京ICP备17048824号-1 )

Quick Reply To Top Return to the list